Hvordan kan jeg kontakte TravelBird, når jeg er på ferie?

Når du er på ferie kan du altid kontakte os ved at bruge TravelBird app’en under “Dine Rejser”. Her kan du give en bedømmelse af din rejseoplevelse og hvis du er utilfreds med noget på din rejse kan du anmode om at vi kontakter dig, så vi kan prøve at løse eventuelle problemer.

Hvis du endnu ikke har TravelBird app’en kan du hente den her og logge ind med din TravelBird konto. Hvis du endnu ikke har en konto kan du læse mere om at oprette en konto hos os her.

Du kan også  kontakte os ved at ringe til os, sende os en e-mail eller skrive til os på Facebook. Vi vil forsøge at svare på dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Kræver situationen hurtig behandling, vil vi anbefale, at du ringer til vores rejserådgivere.