Jeg ønsker at give feedback om mit ophold, hvordan gør jeg det?

Vi vil meget gerne modtage din feedback hos TravelBird. Alle vores rejsende fortjener den allerbedste rejseoplevelse, og for at vi kan opnå dette mål, har vi brug for din feedback. Når du kommer hjem fra din rejse, vil du modtage en email, hvor vi beder dig bedømme din rejseoplevelse med os. Dette er den ideelle mulighed for at give os feedback.

Hvis du ønsker at give os feedback i løbet af din ferie, kan du downloade TravelBird på din mobil, og du kan hermed give os feedback med det samme.