Jeg er netop ankommet til hotellet, og det er ikke som jeg havde forventet. Hvad skal jeg gøre?

Vi beklager at hotellet ikke lever op til din forventning.

1. Vi vil bede dig om at tage kontakt til hotellets personale da de forhåbentligt vil kunne hjælpe dig.
  2. Efter din ferie kan du give os tilbagemeldinger på hotellet, og du kan kontakte os direkte via “Dine Rejser” på TravelBird mobil app’en. På denne måde kan vi forsøge at løse problemerne så hurtigt så muligt, så du kan nyde din ferie.

Hvis du ikke har en konto online kan du kontakte vores kundeservice, der også vil kunne hjælpe dig med at løse problemet så hurtigt som muligt