Hvordan kan jeg informere hotellet/restauranten om dieter eller allergener?

Har du allergier eller særlige behov, så kontakt venligst vores rejserådgivere og hav dit bookingnummer parat. Så sørger vi for at informere vores samarbejdspartnere. Vi vil gøre vores bedste for efterkomme dine ønsker, så du kan nyde din ferie uden stress, og vi informerer dig så hurtigt som muligt om de muligheder, hotellet tilbyder.