Kan jeg tilvælge ekstra måltider til min booking?

Hvis du endnu ikke har booket din rejse, er det muligt at vælge en anden type forplejning, hvis det pågældende tilbud tilbyder flere typer forplejning. Hvis dette er tilfældet kan du under trin 2 i bookingprocessen vælge den ønskede type forplejning. Vær dog opmærksom på at denne ændring ofte er en meromkostning. I nogle tilfælde er det også muligt at vælge en bestemt type middag eller frokost. Dette står ligeledes under trin 2 i bookingprocessen.

Hvis du allerede har booket din rejse, og efterfølgende bestemmer at du gerne vil ændre typen af forplejning, skal du kontakte vores kundeservice, der herefter vil undersøge om det stadig er muligt for dig at ændre typen af forplejning. Vær opmærksom på at det kun er muligt at ændre typen af forplejning hvis flere typer er beskrevet i det pågældende tilbud.