Kan jeg tage mine kæledyr med på ferie?

Flere af de hoteller, vi samarbejder med, tillader gæster at medbringe kæledyr, ofte mod et mindre beløb, som betales ved ankomst. På TravelBirds tilbudsside vil du under ‘Yderligere Information’ kunne se, om du kan medbringe et kæledyr. Ved tilbud med fly er det sjældent anbefalelsesværdigt at medbringe kæledyr. Er du usikker på, om det er muligt at medbringe kæledyr på et specifik ophold, så kontakt vore rejserådgivere.