Kan jeg tilføje børn/flere voksne til min rejse?

Under ‘Yderligere information’ på TravelBirds tilbudsside kan du se det nøjagtige antal personer, som kan bo i de forskellige værelsestyper. Når du klikker på en grøn dato i bookingkalenderen, kan du se hvilken slags værelse, der er ledigt den pågældende dato, f.eks. et dobbelt-, 3-personers- eller 4-personersværelse.

Skulle I have behov for at booke flere værelser ad gangen, kan det også lade sig gøre, så længe det er samme værelsestype. Vi vil gøre vores bedste for, at værelserne ligger ved siden af hinanden eller overfor hinanden, men vi kan desværre ikke garantere det.