Hvad skal jeg huske, når jeg har booket min ferie?

For at hjælpe dig med at forberede dig til rejsen, har vi lavet en lille tjekliste, som du kan bruge, før du tager afsted.

• Gyldigt pas
  • Vaccinationer, hvis det er nødvendigt
  • Rejsedokumenter såsom værdibeviser, boardingpas, værdibevis til lejebil
  • Visum, hvis det er nødvendigt
  • Rejseforsikringskort, hvis du har et
  • Gyldigt kørekort og førerens kreditkort,, hvis du har bestilt lejebil
  • God ferie!

Du vil også modtage en mail fra os efter du har booket din ferie. Her fortæller vi hvad der er en god ide/nødvendigt at forberede før din ferie. Vi beder dig om at gennemlæse denne mail da den ovennævnte liste er en generel liste.