Hvornår modtager jeg dokumenterne for min flyrejse?

Du vil modtage en email fra os senest fem dage før din afrejse. Via denne email kan du nemt finde information om din flyrejse i “Dine Rejser”. Her kan du finde alle detaljerne omkring din flyrejse og dine rejsedokumenter.

Hvis du endnu ikke har en konto, skal du oprette en for at have adgang til “Dine Rejser”. Du kan læse denne artikel, hvis du ønsker at vide mere om at oprette en konto hos TravelBird.

Hvis du ikke har modtaget dine rejsedokumenter senest tre dage inden afrejse, beder vi dig tage kontakt til vores kundeservice.