Er det muligt at vælge en anden bil end den, der står oplyst i tilbuddet?

Vi gør vores bedste for, at du kan komme til at køre den bil, du foretrækker. Hvis du ønsker at opgradere lejebilen, kan du kontakte vores rejserådgivere. De vil så kontakte vores samarbejdspartner og forsøge at arrangere, at du kan leje den ønskede bil. Bemærk venligst, at vi ikke kan garantere, hvilken bil du får, og at der kan være ekstra omkostninger forbundet med at ændre bilen.