Hvad er vilkår og betingelser, når jeg lejer en bil?

For alle TravelBird-tilbud med lejebil, gælder følgende regler:

• Det er muligt at vælge, hvem der skal være chauffør for lejebilen, efter du har booket. Det kan du vælge igennem et link i den e-mail du modtager fra os efter booking. Hvis du ikke selv vælger en person, er det automatisk den, der har booket, som angives som chauffør. Denne person skal have et gyldigt kørekort og have den alder, det kræves i det pågældende land for at køre bil.
  • Den primære chauffør skal medbringe et kreditkort med nok midler til at dække depositum. Kreditkortet skal have samme navn, som der står i personens pas. Bemærk: Et Visa/Dankort er ikke nødvendigvis et kreditkort. Vi anbefaler, at du kontakter din bank for at sikre dig, at dit kort kan benyttes som kreditkort.
  • Du kan læse om de regler, der gælder for billeje i et specifikt tilbud på tilbudssiden.

I mange TravelBird-tilbud er det muligt at leje en bil, som allerede er forsikret. Du kan læse om lejebilen er forsikret og hvilken forsikring, der gælder under ‘Yderligere information’ på tilbudssiden.