Hvornår modtager jeg mine rejsedokumenter?

Du vil altid modtage din booking bekræftelse per e-mail efter at du har gennemført din booking. Via denne e-mail kan du nemt få adgang til “Dine Rejser” via din TravelBird-konto.

Afhængigt at hvilken rejse du har booket vil du enten kunne se dine rejsedokumenter med det samme eller senest fem dage før din afrejse. Dette vil stå beskrevet i din booking bekræftelse. Hvis du har valgt at betale per afbetaling vil du kunne se dine rejsedokumenter når du betaling er gennemført.

Hvis du ikke har modtaget nogen information fra os, og du skal rejse indenfor 3 dage, beder vi dig tjekke din spam/junk/uønsket post, hvis du ikke finder en e-mail fra os der, beder vi dig kontakte vores kundeservice.