Hvor lang tid skal mit pas være gyldigt, når jeg tager på ferie?

Reglerne om gyldighed af pas varierer fra land til land. I nogle europæisk lande skal passet være gyldigt i mindst tre måneder efter indrejse. For nogle lande udenfor Europa kan det ske at passe skal være gyldigt i mindst seks måneder efter indrejse. Hvis der er særlige regler for indrejse i det pågældende land, vil du kunne læse om det på tilbudssiden.