Hvilke rejsedokumenter skal jeg tage med på min ferie?

Vi råder dig til at medbringe følgende dokumenter.

• Alle dokumenter som du har modtaget fra TravelBird og vores partnere
    • I forbindelse med hotelreservation skal du blot bruge din bekræftelsesmail fra TravelBird, denne bliver sendt til dig kort efter du har gennemført din betaling
    • Hvis du har bestilt en rejse med fly eller lejebil, vil du modtage alle dine rejsedokumenter senest fem dage før din afrejse
    • I tilfælde af at du modtager yderligere dokumenter, vil dette fremgå af din bekræftelsesmail

Udover de dokumenter du vil modtage fra TravelBird og vores partnere, råder vi dig til at medbringe følgende dokumenter

• Gyldigt ID-kort eller pas
    • Afhængig af din destination skal du medbringe et gyldigt ID-kort eller pas
    • Du skal være opmærksom på, at nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt 6 måneder ud over rejsens varighed. Dette kan du se under punktet “Yderligere Information” på TravelBirds hjemmeside under rejsetilbudet
  • Visum, hvis dette er nødvendigt
    • I nogle lande er det nødvendigt, at have visum for at rejse ind i landet
    • Vær opmærksom på, at dette også kan gælde for et land hvor du mellemlander
    • For at modtage yderligere information, råd og vejledning ang. visumregler beder vi dig kontakte ambassaden eller konsulatet for dit destinationsland
  • Gyldigt kørekort og kreditkort på de personer der skal køre lejebil
  • Rejseforsikrings dokumenter (hvis dette er relevant)

Vidste du, at du kan finde alle informationer omkring din booking under “Dine Rejser” på din TravelBird-konto? Hvis du har brug for hjælp til at oprette en konto, kan du læse mere her.