Hvor jeg kan finde min bookingbekræftelse?

Du bør modtage din bekræftelse på mail senest få timer efter, at du har gennemført din endelige betaling.
Hvis du ikke kan finde din Travelbird booking bekræftelsesmail i din indboks, råder vi dig til at gøre følgende:

1. Søg efter din “booking bekræftelse” i din email
  2. Tjek din spam/junk/uønsket post mappe, da bekræftelsesmailen muligvis er blevet fejlplaceret der.

Vidste du, at du kan finde alle informationer omkring din booking under “Dine Rejser” på din TravelBird-konto? Hvis du har brug for hjælp til at oprette en konto, kan du læse mere her.