Kan TravelBird ændre i min booking, efter den er gennemført?

Det kan ske, at vi er nødt til at ændre eller tilføje til den rejse, du har booket. Dette kan ske grundet ændringer fra flyselskabets side, fra hotellets, fra en af de involverede partnere, ved overbooking eller andre uforudsete omstændigheder.

I en sådan situation vil vi kontakte dig med det samme. Hvis begge involverede parter - TravelBird og kunden - er enige om den respektive ændring i rejsen og hvis der er yderligere omkostninger knyttet til ændringer, forbeholder TravelBird sig retten til at pålægge kunden at dække et rimeligt beløb for ændringerne.