Kan TravelBird ændre mine flytider?

Når det kommer til flytransport, kan afrejse- og ankomsttider hurtigt ændre sig. I nogle situationer er vi derfor nødt til at ændre i en kundes rejseplan, men i fald det sker, vil vi selvfølgelig informere dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Bemærk venligst, at vi altid forsøger at finde den bedste flyafgang. Det kan dog ske, at den ønskede flyafgang ikke længere er tilgængelig. Vi vil i sådan en situation gøre vores bedste for at tilbyde en alternativ flyafgang.