Kan jeg ændre navne i min booking?

Muligheden for at ændre (navnene på) deltagerne i din booking afhænger af det pågældende TravelBird rejsetilbud som du har booket. Kontakt venligst vores rejserådgivere for at snakke om mulighederne for ændring.

Afhængig af din booking (med eller uden fly) opkræver vi et gebyr for at dække vores udgifter ved ændring af en booking. Derudover skal du være opmærksom på, at der muligvis vil blive pålagt gebyrer fra vores partnere (f.eks. ved ændring af navne på flybilletter, lejebiler etc.).

For en booking uden fly vil der blive opkrævet et gebyr på 100 DKK og for en booking med fly vil der blive opkrævet et gebyr på 250 DKK. Når du ringer/skriver til os, er det muligt at lave flere ændringer i den samme booking for dette beløb.

Hvis en anden person erstatter dig på rejsen, skal du sikre dig at denne person er indforstået med TravelBirds generelle vilkår og betingelser, der er gældende for din booking.