Kan jeg ændre navne i min booking?

Muligheden for at ændre (navnene på) deltagerne i din booking afhænger af det pågældende TravelBird rejsetilbud som du har booket.

I nogle rejsetilbud tilbyder vi fleksibilitet til at ændre navnene online i din booking, uden at der bliver opkrævet nogen ændringsgebyr. For at se, om din booking tilbyder navneændring, kan du følge disse trin:

1. Gå til ‘Dine rejser’ på din TravelBird-konto
  2. Vælg den booking, hvor du ønsker at lave en ændring
  3. Klik på knappen ‘Ændr booking’. (Hvis du ikke kan se denne knap, er det fordi det endnu ikke er muligt at lave en online ændring for denne rejse)
  4. Ændr navnet
  5. Fortsæt gennem trinene, og bekræft din ændring

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre ting, du ønsker at ændre, eller hvis du har brug for hjælp. Vi står klar til at hjælpe dig.

Bemærk venligst, at hvis vi skal foretage en navneændring for dig, opkræver vi et ændringsgebyr. Ved en ferie uden fly er ændringsgebyret 100 DKK, hvis det er en rejse med fly er ændringsgebyret 1000 DKK. Ændringsgebyret bliver opkrævet for at dække vores omkostninger.

Bemærk venligst, at der kan forekomme yderligere gebyrer fra partnere ved for eksempel navneændring af flybilletter, lejebil osv.

Hvis en anden person erstatter dig, skal du sørge for, at denne person overholder de vilkår og betingelser, der gælder for din booking. For eksempel, hvis den originale booking inkluderede 2 voksne og 1 barn, skal dette ikke være anderledes efter navneændringen.