Hvad hvis jeg ikke kan tage afsted på den dag, jeg har bestilt til?

Hvis du ønsker at ændre datoerne for din rejse, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig. Muligheden for at ændre datoen afhænger bl.a. af ledighed, og vores partnere kan kræve et gebyr for den ønskede ændring. Hvis din rejse er med fly, skal du være opmærksom på, at gebyret kan være forholdsvis højt. Ønsker du mere information om dette emne, bedes du kontakte vores rejserådgivere.