Modtager jeg en betalingspåmindelse?

Ja, du modtager en betalingspåmindelse fra os via e-mail, som vil være forskellig alt efter hvor mange rater, du har valgt at betale i.

Når du vælger at betale i 3 rater:

• Første påmindelses-mail sendes ud 1 dag før anden rate skal betales
  • Anden påmindelses-mail sendes ud 5 dage før tredje rate skal betales
  • Tredje påmindelses-mail sendes ud 2 dage før tredje rate skal betales

Når du vælger at betale i 2 rater:

• Første påmindelses-mail sendes ud 5 dage før anden rate skal betales
  • Anden påmindelses-mail sendes ud 2 dage før anden rate skal betales