Kan jeg tilføje en ekstra overnatning til mit ophold?

Det er kun muligt at booke en ekstra nat, når det pågældende tilbud tillader dette, og selvfølgelig når der er ledigt på hotellet.

Hvis det tilbud du bookede f.eks. var 2, 3 eller 4 overnatninger, og du bookede 3 nætter, kan du kontakte vores kundeservice, de kan da tjekke om hotellet har et værelse ledigt, og dermed om det er muligt at forlænge din ferie til 4 overnatninger. Var det tilbud du bookede derimod f.eks. 7 eller 14 overnatninger, og du bookede 7, er det ikke muligt at forlænge ferien med 1 dag. Vi beder dig om at kontakte vores kundeservice for enhver ændring, de vil da assistere dig med at ændre hvor det er muligt, eller informere dig om hvorfor det ikke er muligt at lave den ønskede ændring.