Hvorfor beder TravelBirds hjemmeside kun om et navn i 3. trin af bookingprocessen, når flere mennesker skal afsted?

For at gøre bookingprocessen så nem som muligt beder vi ikke vores kunder om at udfylde al nødvendig information på én gang. Hvis du booker en rejse med fly eller lejebil, eller du rejser med mere end én person, beder vi dig udfylde navnene på alle personer (som de står i deres pas) i feltet med “Yderligere oplysninger” efter betaling. Du har 48 timer til at udfylde denne information, før vi ser os nødsaget til at annullere din booking.