Jeg har fundet min drømmerejse, hvordan booker jeg?

Først og fremmest er vi glade for at høre, at du har fundet et tilbud, som du gerne vil købe. For at gennemføre bookingen skal du følge nedenstående trin:

1. Klik på den gule knap med teksten “Se kalender” på tilbudssiden.
  2. Vælg din foretrukne rejsedato og klik på “Næste”.
  3. Vælg det antal voksne og børn, som du ønsker at rejse med og vælg evt. tilvalg.
  4. Udfyld dine personlige oplysninger, vælg betalingsmetode og færdiggør din booking.
  5. Gør dig klar til en uforglemmelig ferie!

Bookingprocessen slutter med, at du modtager en e-mail. Vær opmærksom på at udfylde din e-mailadresse korrekt. Hvis din booking inkluderer fly eller lejebil, skal du også huske at udfylde pasoplysninger.