Hvordan ændre jeg den emailadresse hvorpå jeg modtager nyhedsbrevet?

Ønsker du at modtage nyhedsbrevet på en anden e-mailadresse? Ikke noget problem!

• Allernederst på hvilken som helst tilbudsside kan du tilmelde nyhedsbrevet til den e-mailadresse, du ønsker.
  • Ønsker du samtidig at framelde nyhedsbrevet fra den første e-mailadresse, skal du blot klikke på ‘afmeld I tilpas indstillinger’ i bunden af nyhedsbrevet.
  • Hvis du her klikker på “Gem”, modtager du aldrig e-mails på den e-mailadresse igen.