Hvornår skal jeg indberette en klage?

Tilfredshed blandt vores rejsende er meget vigtigt for os hos TravelBird. Vi beklager at din rejseoplevelse med os ikke levede op til dine forventninger. Hvis du ønsker at indberette en klage, beder vi dig kontakte os via telefon eller email. Vi vil gerne høre om din oplevelse, så vi kan forbedre det for andre rejsende.

Hvis du stadig er på ferie, opfordrer vi dig til at downloade TravelBird app’en på din mobil, så du kan give os feedback med det samme. Dermed kan vi forhåbentligt rette op på de problemer der er opstået på din rejse.