Kan jeg lave flere bookinger på én gang eller én stor gruppebooking?

Selvom vi ikke tilbyder gruppebookinger, er det i de fleste tilfælde muligt at lave flere bookinger på en gang. For at gøre dette kan du gøre følgende:

1. Vælg en ledig dato. Datoernes ledighed vises i vores kalender
  2. Efter at have valgt en dato vil du fortsætte til Din Booking, her kan du vælge flere værelser. Antallet af værelser der er mulige at book afhænger af ledigheden på det pågældende tilbud. Maks. antal af gæster per værelse er automatisk tastet ind..

I nogle tilbud er det ikke muligt at vælge mere end et værelse per booking. I sådan et tilfælde kan du lave flere bookinger uafhængig af hinanden. Kontakt venligst TravelBirds kundeservice for yderligere information eller hjælp til booking.