Er der rabat for børn/grupper?

Hoteller tilbyder ofte rabatter for børn. Du kan finde information om disse rabatter under ‘Yderligere information’. Bemærk venligst, at den oplyste børnerabat stort set altid kun gælder, når barnet bor på et værelse med 2 fuldtbetalende voksne.

Ønsker du at rejse sammen med en flok venner eller kolleger, så kontakt endelig vores rejserådgivere for information om specifikke tilbud, der er velegnede for grupperejser. TravelBird tilbyder desværre ikke grupperabat.