Hvad sker der med min booking i tilfælde af Force Majeure?

I tilfælde af Force Majeure kontakter vi dig hurtigst muligt med forslag til en alternativ destination til din rejse, eller, i mere alvorlige tilfælde, fordi vi er nødt til at aflyse din rejse. Da Force Majeure ikke skyldes en fejl hos TravelBird, vil vi forsøge at finde en rimelig løsning, som alle parter kan være tilfredse med. Nogle afbestillingsforsikringer dækker Force Majeure, men det gælder ikke alle. Hvis din rejse aflyses pga. Force Majeure, anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab og hører, om de kan yde erstatning.

I tilfælde af Force Majeure på din ferie, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt, så vi kan gøre vores bedste for at I kan vende trygt hjem.