Hvad sker der med min reservation i tilfælde af force majeure?

En force majeure er enhver uforudsigelig og uundgåelig hændelse, som ingen parter kan holdes ansvarlig for. Kort sagt vedrører begrebet hændelser, som er uden for menneskelig kontrol som f.eks. naturkatastrofer.

I tilfælde af force majeure overvåger vores kriseteam nøje nyhederne og er i kontakt med vores lokale partner(e) for at holde sig informerede og opdaterede om situationen. I sådanne tilfælde gør vi ligeledes vores ypperste for, i samarbejde med vores lokale partnere, at yde vores rejsende assistance og support.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få kendskab til en force majeure-situation, eller såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål vedrørende din rejse.

Hvis din kommende ferie er påvirket af en force majeure-situation, kontakter vi dig så hurtigt som muligt med forslag til alternativer som f.eks. en alternativ destination eller en ændring i din rute. I mere alvorlige tilfælde kan vi blive nødt til at annullere din rejse.

Da force majeure ikke skyldes en fejl begået af TravelBird, vil vi forsøge at nå frem til en rimelig løsning, der er tilfredsstillende for alle de involverede parter. De fleste afbestillingsforsikringer dækker force majeure, men desværre ikke alle. Taget dette i betragtning, bedes du kontakte dit forsikringsselskab for at undersøge, om du er berettiget kompensation, såfremt din rejse er blevet annulleret på grund af en force majeure-situation.

Skulle uheldet være ude under din ferie, så kontakt os hurtigst muligt, og vi vil gøre vores ypperste for at sikre, at du kommer sikkert hjem.