Forbeholder TravelBird sig fortrydelsesret?

Det kan ske, at vi er nødt til at annullere din rejse pga. uforudsete omstændigheder. I så fald sørger vi for hurtigst muligt at informere dig om, hvad der skal ske, og hvilke omkostninger dette muligvis kan føre med sig.

Årsagen til, at din booking annulleres, kan skyldes, at du ikke har formået at give os alle nødvendige oplysninger, eller at du ikke har betalt det fulde beløb i tide.

Hos TravelBird er vi nødt til at have al nødvendig information fra vores rejsende (det kan eksempelvis være pasinformationer, adresse og navn) indenfor 48 timer efter booking.

Har du ikke betalt eller oplyst den nødvendige information i tide, forbeholder vi os retten til at annullere din booking. For at hjælpe dig med at huske dette, sender vi en e-mail med en påmindelse om, at du skal udfylde den manglende information og/eller indbetale den manglende betaling.