Hvor mange penge får jeg tilbage, hvis jeg annullerer min booking?

I tilfælde af at du må annullere din booking, vil vi gerne hjælpe dig gennem processen så godt som muligt.

For at se hvor meget du får refunderet af din booking kan du logge ind på “Dine Rejser” og klikke på “Annullering”. Du vil nu se en beregning over de pågælende gebyrer (annulleringsgebyrerne kan ændre sig over tid). Hvis du ønsker at gennemføre annulleringen af din booking, skal du afkrydse boksen og bekræfte annulleringen.

Hvis du endnu ikke har en TravelBird konto, beder vi dig klikke på dette link for at oprette en konto, eller du kan læse mere om at oprette en konto her.

Hvis du foretrækker at kontakte os for at annullere din booking, skal du være opmærksom på at annulleringer efter kl. 17.00 anses for at have fundet sted på den næstkommende arbejdsdag.

Ydermere kan du finde TravelBirds generelle vilkår og betingelser under “Yderligere Information” under det pågældende rejsetilbud, eller du kan finde dem her.

Hvis du har købt en afbestillingsforsikring, kan du læse mere om retningslinjerne for annullering her.