Hvor kan jeg finde flyinformationerne?

For at se flyinformationerne på et tilbud skal du gå igennem bookingprocessen og følge de følgende trin:

1. Clik på den gule knap “se kalender”
  2. Vælg den dato hvorpå du gerne vil rejse, og hvis aktuelt, vælg lufthavn og antal overnatninger og klik derefter på “næste”
  3. Udfyld dine informationer og klik på “næste”
  4. Du er nu under trin 3 i bookingprocessen, her kan du se flyinformation (inkl. Datoer, tider, lufthavne og priser) på det tilbud du har valgt. Dette vises i venstre side af skærmen.

Hvis du allerede har booket en rejse med os, kan du finde dine flyinformationer i din travelBird konto under “Dine Rejser”.

Vær opmærksom på at flyselskaberne kan ændre rejsetiderne. Derfor anbefaler vi at du tjekker flyselskabets hjemmeside kort før afrejse.