Jeg har mistet mit pas. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har booket en ferie hos os, men du har været så uheldig at miste dit pas, så kontakt vores rejserådgivere hurtigst muligt. De vil gøre deres bedste for at ombooke din rejse. Alternativt kan du bestille et midlertidigt pas fra din lokale borgerservice, men vær opmærksom på, at det vil tage nogle dage og medføre ekstra omkostninger.

Hvis du mister dit pas, mens du er på ferie, bør du kontakte både TravelBird og det lokale politi eller den danske ambassade hurtigst muligt. Her kan du få lavet et midlertidigt pas, men vær opmærksom på, at det kan medføre høje omkostninger. Et tip er at medbringe en kopi af dit pas på rejsen.