Modtager jeg en bekræftelse fra hotellet, flyselskabet eller transfer/biludlejningsfirmaet?

Du modtager kun én samlet bekræftelsesmail og et sæt rejsedokumenter fra Travelbird. Du modtager ingen email(s) fra vores partnere. Alt hvad du skal gøre er at udskrive og medbringe rejsedokumenterne eller downloade TravelBird app’en, der også giver adgang til dokumenterne, og tage dem med på din ferie – så klarer vi resten!