Hvilken informationer modtager jeg, inden jeg tager afsted?

Efter du har købt en rejse gennem TravelBird, modtager du en e-mail med din booking bekræftelse. For at se flere detaljer om din rejse (f.eks. hotel, fly, transport), kan du følge linket til “Dine Rejser” i e-mailen og logge ind med din TravelBird-konto.

• Hvis du allerede har en konto, kan du indtaste dit kodeord.
  • Hvis du endnu ikke har en konto, vil du blive omdirigeret til den side, hvor du kan oprette din konto. Her bliver dine personlige detaljer udfyldt, og du skal blot oprette et kodeord og klikke på “Tilmeld dig”. Du får herefter adgang til dine rejsedokumenter

Afhængig af den rejse du har bestilt, vil du enten kunne se dine rejsedokumenter med det samme eller senest fem dage før din afrejse. Dette vil være beskrevet i den booking bekræftelse.