Forbeholder TravelBird sig fortrydelsesret?

Selvom vi forsøger at sikre os, at alt information på vores hjemmeside er korrekt, kan det ske at der forekommer fejl eller slåfejl. Vi forbeholder os retten til at trække tilbuddet tilbage inden kl. 16.00 på den næstkommende hverdag (dette gælder vores rejser til Europa og middelhavslandene) eller før kl. 23.59 på den anden kommende hverdag (ved rejser til andre destinationer) efter at du har booket din rejse med TravelBird. Vi prøver selvfølgelig altid at undgå dette, men i et sådan tilfælde vil du blive fuldt refunderet.