Kan jeg ændre antallet af personer i min booking

Hvis du gerne vil tilføje ekstra medrejsende til din rejse, og du har gennemført bookingen, kan du lave en ny booking på den samme dato som rejsen, du allerede har købt. Hvis den dato ikke længere er ledig, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil forsøge at finde en ledig dato, der passer alle medrejsende.

Det er også muligt at rejse med færre personer, end hvad der er købt til. I fald dette er aktuelt, så kontakt os, og vi vil forsøge at imødekomme dit behov. Hvis din rejse er med fly, skal du være opmærksom på, at gebyret for den ønskede ændring kan være forholdsvis højt.