Hvorfor er det endelige beløb, som jeg skal betale, højere end det jeg så på tilbudssiden?

Hos TravelBird gør vi vores allerbedste for at finde de mest fordelagtige priser, men desværre er nogle pakker og rejsedage dyrere end andre. Den endelige pris for din ferie kan afvige fra rejsens “fra pris” grundet flere faktorer som f.eks.: antal overnatninger, antal personer på rejsen, tilvalg af bagage, udflugter eller den valgte lufthavn. “Fra prisen” på siden er den billigste pris mulig for den pågældende rejse.