Hvorfor skal jeg betale enkeltpersonstillæg?

Det er vores samarbejdspartneres bestemmelser. Når der kun bor en enkelt person i et værelse eller en lejlighed, som er beregnet til flere, opkræves der et tillæg. Hvis hotellet ikke har enkeltværelser, placeres gæsten i samme rum, som normalt er beregnet til to personer.

Fordi der skal betales for varme, lys og rengøring per værelse og ikke for antal personer, så afkræver hotellet ofte samme pris for en og to personer. TravelBird har desværre ingen indflydelse på dette tillæg. Flyselskaber bruger ikke enkeltpersonstillæg, så solorejsende betaler kun for én (retur)flybillet.