Kan jeg betale for mit TravelBird-tilbud i rater?

Ja, vi sørger for at vores kunder oftest vil kunne betale beløbet i to eller tre rater. Hvis du gerne vil vide om det muligt at betale i rater for et specifikt tilbud, kan du se dette under “Betaling” på tilbudssiden. Når hver enkelt rate er betalt modtager du en ny bekræftelses-mail. Her vil være en oversigt over det resterende beløb og hvornår dette skal betales.

Bemærk venligst at vælger du at betale i rater, skal hele betalingen være genenmført senest seks uger før afrejse. Hvis din afrejsedato er mindre end seks uger efter den dato, du har booket, vil det ikke være muligt at betale i rater. Hvis det er muligt at betale i rater, kan du vælge det i under Trin 4 i bookingprocessen; “Betaling”.