Kan jeg betale for mit TravelBird-tilbud i rater?

Ja, vi sørger for at vores kunder oftest vil kunne betale beløbet i to eller tre rater. Hvis du gerne vil vide, om det muligt at betale i rater for et specifikt tilbud, kan du se dette under “Betaling” på tilbudssiden. Hvis det er muligt at betale i rater, kan du tilvælge dette i bookingprocessen under Bekræft og betal. Efter hver rate er betalt, modtager du en ny bekræftelses-mail. Her vil være en oversigt over det resterende beløb, og hvornår dette skal betales.

Bemærk venligst, at vælger du at betale i rater, skal hele betalingen være gennemført senest seks uger før afrejsedatoen. Hvis din afrejsedato er mindre end seks uger efter den dato, du har booket rejsen, vil det ikke være muligt at betale i rater. Vær opmærksom på, at alle ratebetalinger kun kan betales via det link, der er sendt til din e-mail, og at du ikke kan betale via bankoverførelse.