Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale online via iDeal, MasterCard, Visa eller PayPal. Vores fakturaer indeholder altid angivelse af vores partnere i betalingssystemerne.

MasterCard og Visa

Hvis du ønsker at betale med kreditkort (MasterCard eller Visa), skal vi bede dig indtaste dine kreditkortoplysninger og din sikkerhedskode ved betaling. Disse oplysninger vil blive bearbejdet i et sikkert online-miljø. Rejsesummen indeholdes derefter indenfor din kreditkortgrænse. Vi beregner ingen ekstra omkostninger ved betaling med kreditkort.

PayPal

Du kan også vælge, at betale med PayPal. I det tilfælde vil du ved betalingsproceduren blive sendt videre til din PayPal-konto. Her vil du blive bedt om at indtaste dine log-on-oplysninger. Når du er logget på, kan du godkende betalingen. Derefter modtager du en bekræftelse på betaling med e-mail fra PayPal, så snart betalingen er gennemført.