Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale online med PayPal, Mastercard eller Visa. Dit kontoudtog angiver “TravelBird BV OrderID + dit referencenummer” eller “TravelBird + referencenummer”.

Mastercard og Visa
Hvis du ønsker at betale med kreditkort (MasterCard eller Visa), skal vi bede dig indtaste dine kreditkortoplysninger og din sikkerhedskode ved betaling. Disse oplysninger vil blive bearbejdet i et sikkert online-system. Rejsesummen indeholdes derefter indenfor din kreditkortgrænse. Vi beregner ingen ekstra omkostninger ved betaling med kreditkort.

PayPal
Du kan også vælge, at betale med PayPal. I det tilfælde vil du ved betalingsproceduren blive sendt videre til din PayPal-konto. Her vil du blive bedt om at indtaste dine login-oplysninger. Når du er logget på, kan du godkende betalingen. Derefter modtager du en bekræftelse af betalingen til din e-mail fra PayPal, så snart betalingen er gennemført.