Hvad er inkluderet i prisen og hvad er ikke?

Priserne på vores hjemmeside er baseret på de priser, afgifter og skatter, som vi var bekendt med på udgivelsestidspunktet. Alt det som er inkluderet i prisen vil står under “Inklusive” på tilbudssiden. Under overskriften “Tilvalg” kan du se hvilke ekstra tilvalg, du kan tilføje til din booking (f.eks. transport mellem lufthavnen og hotellet eller indchecket bagage). Under “Eksklusive” kan du se, hvad der ikke er inkluderet i tilbuddet.

Hvis du allerede har booket en rejse og ønsker at gennemgå hvad der inkluderet i tilbudet kan du logge ind på din TravelBird-konto og finde informationen under “Dine Rejser.”