Modtager jeg en e-mail, når min booking er gennemført?

Du modtager en bekræftelses-mail straks efter, du har gennemført bookingprocessen. Hvis du ikke ser e-mailen efter et par minutter, så tjek din mappe med spam/uønsket post, da den kan være havnet her. Du modtager eventuelle rejsedokumenter senest fem dage før afrejse.

Hvis din rejse starter mindre end fem dage efter booking, modtager du rejsedokumenterne umiddelbart efter booking. Hvis du ikke skulle have modtaget dokumenterne på dette tidspunkt, så kontakt os endelig hurtigst muligt.

Hvis du har valgt at betale i rater, modtager du først den endelige bookingbekræftelse, efter du har betalt det fulde beløb.