Kan jeg udfylde mine personlige oplysninger senere?

Du behøver ikke udfylde al information, når du booker. Dog beder vi dig udfylde al information indenfor 48 timer efter booking. Det er vigtigt, at du skriver de personlige oplysninger på præcis samme måde, som de står i dit pas. Da vi booker fly- og hotelværelser så hurtigt som muligt efter booking, forbeholder vi os retten til at annullere en booking, hvis vi ikke modtager alle oplysninger indenfor 48 timer.