Hvordan kan jeg se den nøjagtige pris for et tilbud på en specifik dato?

For at se et tilbuds nøjagtige pris på en specifik dato kan du klikke på den gule knap “Se kalender” og dernæst klikke på den pågældende dato. Når du har valgt datoen vil der, i de fleste tilfælde, være muligt at vælge f.eks. lufthavn, antal overnatninger og værelsestype. Prisen du vil se er normalvis prisen per person, hvis ikke der er skrevet andet. Den nøjagtige pris vil blive vist under trin 3 i bookingprocessen.