Hvordan ved jeg, om der er ledige rejser på den dato, jeg gerne vil afsted?

Klik på den gule “Se kalender”-knap for at komme til bookingkalenderen.De grønne datoer angiver ankomstdatoer, dvs. den dag, du checker ind på hotellet. Hvis du klikker på en af de grønne datoer, kan du se hvor mange ophold, der er tilbage på den specifikke dato. Hvis en dato ikke er grøn, betyder det, at det ikke er muligt at booke på den pågældende dag. Dette kan skyldes at der allerede er fuldt booket, eller at det aldrig var muligt at booke på den pågældende dato.