Hvordan kan jeg annullere min booking?

I tilfælde af at du må annullere din booking, vil vi gerne hjælpe dig gennem processen så godt som muligt.

Afbestillingsgebyr kan muligvis forekomme i overensstemmelse med TravelBirds Vilkår og Betingelser. Det gældende gebyr for din afbestilling kan ses under Dine Rejser. I Dine Rejser har du også mulighed for at gennemføre din afbestilling.

Hvis du endnu ikke har en TravelBird konto, kan du klikke på dette link for at oprette en konto,  eller du kan læse denne artikel for yderligere information.

Efter du har gennemført din afbestilling vil du modtage en automatisk afbestillings-bekræftelse via din email. Det er en god ide at gemme dette dokument og det kan være nødvendigt at fremvise dokumentet i forbindelse med afbestillings proceduren i dit forsikringsselskab.

Hvis du ikke har en afbestillingsforsikring vil der ikke ske yderligere i processen.

Hvis du har en afbestillingsforsikring er der 2 muligheder:
-Afbestillingsforsikring via TravelBird. Hvis du har en afbestillingsforsikring via TravelBird og vores partner Europæiske Rejseforsikring beder vi dig følge instruktionerne i denne artikel.

-Afbestillingsforsikring via en anden udbyder. Hvis du har købt din egen rejseforsikring beder vi dig tage kontakt til dit pågældende forsikringsselskab for at angive din annullering.

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte TravelBirds kundeservice.