Hvorfor ændrer priserne sig, mens jeg forsøger at booke?

Prisændringer under din booking kan ske grundet en ændring i flypriser. Hos TravelBird ejer vi ikke nogen af de produkter (hoteller, fly og transport), som vores pakkerejser består af. Det vil sige, at flyselskaber kan ændre prisen på deres fly, når de vil, og derfor er det også nødvendigt for TravelBird at justere prisen, så den stemmer overens med ændringen hos flyselskabet.

Vi er nødt til konstant at opdatere vores systemer, så vi har de korrekte priser i vores kalendere. Nogle gange finder en opdatering sted, mens du foretager din ordre, og derfor kan prisen for fly, som er med i pakkerejsen, være faldet eller steget.

Vi ved, at dette kan virke forvirrende, så har du behov for yderligere forklaring af disse prisændringer eller andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores rejserådgivere.