Modtager jeg en faktura?

Du vil ikke modtage en faktura som et dokument/vedhæftet fil, men du vil modtage en betalingsbekræftelse. Hvis du har betalt rejsen samlet, vil du modtage en betalingsoversigt i din booking bekræftelse per e-mail. Hvis du har valgt at betale per afbetaling, vil du modtage betalingspåmindelser, hvor du kan se det beløb du mangler at betale. Når det fulde beløb er betalt, vil du modtage booking bekræftelsen per e-mail. Om nødvendigt kan du benytte denne bekræftelse som bevis for gennemført betaling. Du kan også finde din betalingsoversigt ved at logge ind på din TravelBird-konto under “Dine Rejser” under “Betalinger”.