Hvordan kan jeg tilføje/ændre en email-adresse?

For at tilføje en email-adresse til din konto skal du gøre følgende:

1. Gå til indstillinger
    Gå til “indtast en email-adresse. Dette link er lige under din nuværende email-adresse.
  2. Tilføj en email-adresse og klik på “Tilføj email-adresse”
  3. Du vil herefter modtage en e-mail hvor du kan godkende den nye email-adresse. Gå til din indboks for at godkende email-adressen.
  4. Du har nu en ny email-adresse knyttet til din konto!

Hvis du ønsker at slette din tidligere email-adresse fra din konto, kan du også følge de ovennævnte trin. Når du har tilføjet den nye email-adresse, kan du vælge, at denne adresse skal være din primære konto. Herefter vælger du din tidligere adresse og klikker på “slet”. Bemærk at du ikke kan slette en primær email-adresse.