Hvordan kan jeg tilføje/ændre en email-adresse?

Det er let at tilføje en email-adresse til din konto. Du skal blot følge nedenstående trin:

1. Klik på profilikonet, og du vil blive taget til dine kontoindstillinger.
  2. Klik på “Rediger e-mailadresse”. Dette link er lige under din nuværende e-mailadresse.
  3. Tilføj en e-mailadresse, og indtaster dit kodeord, og klik på “Tilføj e-mailadresse”
  4. Du vil herefter modtage en e-mail, hvor du kan godkende den nye e-mailadresse. Gå til din indboks for at godkende email-adressen.
  5. Du har nu en ny e-mailadresse tilknyttet din konto!

Hvis du ønsker at slette din tidligere e-mailadresse fra din konto, kan du også følge de ovennævnte trin.

Når du har tilføjet den nye e-mailadresse:

• Vælg den, og gør den til din primære konto.
  • Herefter vælger du din tidligere e-mailadresse, indtaster dit kodeord til denne e-mailadresse og klikker på “slet”.

Bemærk at du ikke kan slette en primær email-adresse.