Jeg ønsker at få adgang til min rejsedokumenter, gennem den e-mail I har sendt, men den beder om et kodeord. Hvad gør jeg?

Når du prøver at få adgang til informationen omkring din rejse, via den e-mail vi har sendt dig, bliver du bedt om et kodeord.

• Hvis du allerede har en konto, kan du indtaste det kodeord, som du valgte, da du oprettede en TravelBird konto.
  • Hvis du endnu ikke har en konto, vil du blive omdirigeret til den side, hvor du kan oprette din konto. Her bliver dine personlige detaljer udfyldt, og du skal blot oprette et kodeord og klikke på “Tilmeld dig”. Du får herefter adgang til dine rejsedokumenter.

Det er nemt at oprette en konto, og du kan læse denne artikel, hvis du har brug for hjælp. Når du har oprettet en konto, kan du se alle dine rejsedokumenter og information om din rejse unde “Dine Rejser”.